14.12.12

Kenan Işık ve Örnek Yarışmacı Zeynep Tataş



TÜM HANIMLARA ÖRNEK BİR YARIŞMACI ZEYNEP HANIM

Kenan Işık'ın sunduğu Kim milyoner olmak ister yarışmasında hayalinde düşündüğü 60 bin lirayı kazanan Zeynep Tataş Sak, gerek sorulara verdiği doğru yanıtlar ve gerekse yaşam geçmişi yönünden dikkatleri üzerine çekti.

Adana'da yaşayan 46 yaşındaki Zeynep Hanım, evlere temizlik işçisi olarak gittiğini, ilkokul mezunu olduğunu ve eşininde hamallık yaparak para kazandığını gocunmadan ve gururla açıklarken, işin iyisi kötüsü olamıyacağını önemli olanın azimle çalışmak olduğunu kanıtladı.
Aslen Urfa'lı olup sonradan Adana'ya yerleşen bir ailenin 6 kızından birisi olan Zeynep Hanım, kendi 4 kızından ikisini eksiksiz bir düğünle evlendirmiş, diğer iki kızının birisini yüksek tahsilde, küçüğünü ise lisede okutuyor.

Bunlara ilaveten Zeynep Hanım birde ev yaptırmış kiradan kurtulayım diye ama bu seferde borçtan kurtulmak için çareler aramaya başlamış.
60 Bin liraya yakın borcununun hesabını yaparken, talih kuşu kendisini göstermiş ve yarışmaya katılma hakkını elde etmiş, bilgisinin yanı sıra biraz da şansı yaver gidince borçlarını silecek parayı kazanmış Zeynep Hanım.

Tüm bu yoğun çalışma akışı içerisinde kitap okumayada zaman ayıran ayıran Zeynep Hanım, bu çok sevdiği okuma hevesini, çalıştığı evlerden ödünç olarak aldığı kitaplarla gideriyormuş.
Örnek bir hanım, örnek bir insan, başarı ve mutluluklar onun olsun ve hakkıdır derim. 



-->